×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Youtube-stjärnan förklarar: Därför är youtubers mer lyckade än Twitch-streamers

1
"Twitch-streamers är som [streamingvärldens] buk."
Streamern Ludwig Ahgren gästade nyligen på Youtube-kanalen Colin and Samir, där han blev intervjuad i en timmeslång video. I videon förklarar han bland annat varför youtubers är mer funktionella i vardagslivet än Twitch-streamers.

26-åringen gick i slutet över från att streama på Twitch till Youtube, trots att han länge varit ett av de största namnen på plattformen. Efter sitt månadslånga subathon i mars förra året fick han flest prenumeranter, med hela 280 000 samtidigt.

Streamern berättade att youtubers fungerar bättre då de inte har kontrakt på att de måste vara live 200 timmar i månaden som många på Twitch har. På grund av det är det många som inte hinner med vardagen, och att till exempel laga mat och tvätta kläder hamnar lätt om bakfoten.

Ludwigs streaming-kamrat Matthew "Mizkif" Rinaudo har sagt att en stor anledning till varför Ludwig gjorde bytet är för att hans kontrakt med Youtube inte har samma krav när det kommer till antalet timmar. Ludwig kan nu hinna med att leva lite mer än förut.

Artikelbild: Youtube/Colin and Samir

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..