×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Vicepresidentens uppmaning till gamingvärlden: "Banna alla ryska spelare"

4
I ett öppet brev uppmanar Ukrainas vicepresident gamingvärlden att banna alla ryska konton.
Under de senaste dagarna har flera turneringsarrangörer vidtagit åtgärder till följd av Rysslands invasion av Ukraina. Bland annat har både ESL och Blast stängt ute ryska organisationer från att delta i deras turneringar.

Nu vädjar Ukrainas vicepresident Mykhailo Fedorov om ännu mer stöd från gamingvärlden. I ett öppet brev riktar sig Fedorov till såväl turneringsarrangörer som speltillverkare och uppmanar till ännu mer sanktioner riktade mot ryska gamers.

I brevet skriver vicepresidenten att han skulle önska att gamingvärlden tillfälligt bannar alla ryska konton, utesluter ryska organisationer från turneringar och ställer in alla planerade events som är tänkta att äga rum på rysk mark.

"Vi är övertygade om att den här typen av åtgärder kan bidra till att ryska medborgare motiveras att stoppa denna fruktansvärda militära aggression", skriver Fedorov i brevet.

Brevet har dessutom delats i ett inlägg på Fedorovs Twitter-konto där han taggar både Playstation och Xbox. De båda spelgiganterna har i skrivande stund inte uttalat sig i frågan.


Artikelbild: Pressbild
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..