×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Youtube-stjärnan rasande över att användas i NFT-projekt — hotar med stämningsansökan

1
Ludwig "Ludwig" Ahgren kallar projektet för ett oärligt scamförsök.
En amerikansk konstnär har hamnat i rejält blåsväder efter att ha lanserat ett NFT-projekt vid namn Meta Deckz där populära streamers avbildats och gjorts till digitala samlarkort. Youtube-stjärnan Ludwig "Ludwig" Ahgren är en av profilerna som avbildats i projektet utan tillåtelse och han är minst sagt rasande.


Efter att ha upptäckt samlarkorten valde Ludwig att i hårda ordalag göra det klart att han inte har någonting med projektet att göra. Han hotar också konstnären bakom projektet med en stämning.

"Jag gör inte någon jävla NFT och jag kommer att låta mina jurister att ta det härifrån", skriver stjärnan i ett uttalande på Twitter.

"Att hävda att du gör detta för mitt communty är helt sjukt för mitt community roastar NFT-projekt för att de är shady, ditt projekt är ett utmärkt exempel på det", skriver Ludwig.

Efter Ludwigs uttalande och kritikstormen som följde har personen som ligger bakom Meta Deckz nu valt att lägga projektet på is.

"Det var aldrig min mening att scamma någon och jag ber om ursäkt om det var så min konst blev mottagen. Jag tänkte inte igenom de rättsliga och moraliska frågorna och det var extremt naivt av mig", skriver Meta Deckz-kontot på Twitter.

Artikelbild: Ludwig/Youtube och Meta Deckz

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..