×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Ludwig bannad på Youtube — Baby Shark sänkte stjärnan efter tre dygn

2
Stjärnstreamern klarade inte ens tre dagar på Youtube innan han blev bannad.
Den amerikanske streamingstjärnan Ludwig "Ludwig" Ahgren har varit veckans snackis i streamingvärlden. 26-åringen meddelade i måndags att han lämnar Twitch till förmån för Youtube Gaming.

Bara ett par dagar efter bytet har Ludwig nu blivit bannad på sin nya plattform. Via ett inlägg på Twitter visar stjärnan upp att hans tidigare streams nu är otillgängliga på grund av regelbrott.

"Man kan säga att bytet har gått bra...", skriver Ludwig på Twitter.


Anledningen till stjärnans avstängning ska enligt nyhetssajten Dexerto vara att Ludwig spelat upp den populära barnlåten "Baby Shark" på sin stream. Detta är otillåtet enligt Youtubes stenhårda copyright-regelverk.

— Jag lyssnade på ett par sekunder av Baby Shark, vilket jag... inte kommer våga göra någonsin igen. Det är galet, under mina fyra år på Twitch blev jag aldrig bannad, säger Ludwig till Dexerto.

Avstängningen påverkar inte möjligheterna att se Ludwigs videos, men han kan i skrivande stund fortfarande inte livestreama via plattformen. Det har ännu inte kommunicerats hur lång Ludwigs avstängning från plattformen kommer att vara.

Artikelbild: Baby Shark/Youtube och Ludwig/Youtube

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..