×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Kris i esportorganisationen — personal flyr efter uteblivna betalningar

1
Flera före detta anställda hävdar att de inte fått betalt för jobbet de utfört.
Det råder kris i den amerikanska esportorganisationen Noble Esports. Efter att organisationens före detta partnerskapschef Dan Goodman anklagat organisationens ägare Kyle McDougal för att inte ha betalat sin personal lön har flera andra anställda och före detta Noble-anställda riktat anklagelser mot organisationen.

I sitt uttalande skriver Goodman, som arbetat för Noble de senaste nio månaderna, att McDougal agerat respektlöst och omoget gentemot personalen och fokuserat mer på NFT:s än på att se till att betala ut lön.

"Spelare, personal och till och med T-Pain har fått gå utan betalning", skriver Goodman.


Kort efter Goodmans första uttalande twittrade organisationens egna Twitter-konto ut ett meddelande, som nu är borttaget, om att organisationens sociala medier-team inte fått betalt.

"Det här är sociala medier-teamet; vi kommer inte att jobba förrän VI ALLA fått den betalning som vi blivit utlovade i våra kontrakt", löd den nu raderade tweeten.


Ett par timmar efter personalens uttalanden bemötte Nobles ägare Kyle McDougal anklagelserna via organisationens Twitter-konto. Enligt McDougal beror de uteblivna löneutbetalningarna på bankstrul utom organisationens kontroll.

"Jag vill be om ursäkt till de individer som har fått försenad eller utebliven betalning, ni kommer att få betalt för ert arbete. Jag har inget negativt att säga om någon i vår personal eller de spelare som varit del av organisationen under min tid som ägare", skriver McDougal.


Artikelbild: Pressbild/Noble Esports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..