×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter vidriga påhoppet — amerikanska CS-laget går skilda vägar

1
ESL Challenger-laget har disbandat efter att en spelare gett sig på en motståndare på ett extremt osportsligt sätt.
Osmakliga scener utspelade sig i den nordamerikanska ligan ESL Challenger tidigare i veckan. Under matchen mellan ONET4P och Valors valde Valors-spelaren Matthew "nero" Seymour att ge sig på motståndaren Walker "walker" Harris på ett otroligt osportsligt sätt.

I ett inlägg på Twitter efter matchen valde walker att visa upp neros meddelanden som var ägnade att psyka walker under matchen. I meddelandet refererar nero till det faktum att walkers bägge föräldrar är döda. Så sent som i höstas avled walkers pappa efter en tragisk olycka, något som spelaren berättat om på sociala medier.

"Jag visste att något sådant här skulle hända till slut men jag väntade mig inte att det skulle vara i en ECL-match", skriver walker om påhoppet.


Valors-spelaren Wayne "castro" Einarsson valde kort efter matchen att öppet ta avstånd från neros agerande och samtidigt meddela att han letar efter en ny femma att spela med. Valors ägare har också tagit avstånd från spelarens agerande och laget har nu gått skilda vägar.

I skrivande stund har ESL inte gett någon officiell reprimand till nero för beteendet, men troligtvis bryter agerandet mot flera regler i ESL:s regelverk.

Artikelbild: Skärmbild/Twitter
Videokälla: Champion of Champions/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..