×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenske Daniel är världens bästa CS:GO Fantasy-spelare: "Vågar inte säga hur många timmar jag lagt ned"

1
Daniel "1danne1" Sonesson tog hem 10 000 dollar i HLTV:s CS:GO Fantasy-tävling.
Under hösten har CS:GO-sajten HLTV arrangerat en stor CS:GO Fantasy-liga för sina användare. När säsongen avslutades under slutet av december var det den svenske spelaren Daniel "1danne1" Sonesson som skramlat ihop flest poäng av alla sajtens användare och tar därmed hem 10 000 dollar (~90 000 kronor) i vinstpengar.

Stort grattis, Daniel! Hur känns det att vara världens bästa CS:GO Fantasy-spelare?
— Det känns jättekul! Jag brinner för spelet och den professionella scenen så det känns jättebra att ha åstadkommit detta!

Hur mycket tid har du lagt ned på fantasy-spelandet?
— Jag vågar inte säga hur många timmar jag lagt ned, men räknar du in all tid jag kollat på matcher, letat statistik och analyserat så blir det många, många timmar.

Har du några bra tips att ge oss fantasy-noobs?
— Jag har så klart många knep för att försöka ta fram de bästa lagen. Men ett bra tips är att kolla hur turneringen och bracketsen är upplagda så du kan se vilka lag som möts i första rundan och hur det kan komma att bli i nästa steg.

— Många vill välja spelare från Navi nu för att dom är världsetta, men har de en tuff grupp så kan det kanske vara bättre att välja spelare från G2 som är världsfyra om de hamnat i en lättare grupp.

Vill du berätta hur du ska spendera vinstpengarna?
— Jag kommer göra något kul för en del av summan! Resten går till sparande.

För den som är intresserad av att uppa sitt CS:GO Fantasy-spelande finns 1danne1 på Twitter där han kommer att dela med sig av tips och analyser inför nästa säsong.

Artikelbild: Privat och Pressbild/Valve
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..