×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Streamer i cryptoskandal — anklagas för att ha lurat fans på miljonbelopp

1
Den kontroversiella streamern förnekar alla anklagelser.
Den amerikanska streamern Paul "Ice Poseidon" Denino anklagas för att ha lurat fans på över en halv miljon dollar (~4,6 miljoner kronor) i en cryptobluff. Det är Youtubern Coffeezilla som i en video på sin Youtube-kanal anklagar streamern för att ha scammat sina fans genom ett cryptoprojekt vid namn CXCOIN.


Enligt Coffeezilla skapade Ice Poseidon sitt cryptoprojekt enbart för att lura fans att investera i valutan. När tillräckligt många investerat drog sig streamern ur projektet och gjorde en ordentlig vinst på bekostnad av investerarna.

Ice Poseidon själv förnekar anklagelserna. Han medger att han tagit ut pengar från projektet, men hävdar att det inte är tal om någon scam.

"Inga pengar har stulits eller scammats, det är väldigt missvisande eftersom folk alltid har haft möjligheten att sälja. Jag tjänade 300 000 dollar men det var INTE på bekostnad av några fans", skriver Ice Poseidon i ett uttalande.


Det är inte första gången som Ice Poseidon förekommer i kontroversiella sammanhang. År 2017 uppmärksammades han över hela USA efter att hans fans bombhotat ett flygplan i hans namn, en händelse som ledde till att han blev permanent avstängd från Twitch.

Artikelbild: Ice Poseidon/Youtube
Videokälla:

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..