×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS:GO-streamer rakade könet live — bannad från Twitch

1
Inte helt oväntat blev streamern avstängd kort efter sändningen.
Varje dag bannar Twitch otaliga mängder användare som bryter mot plattformens regler. I vissa fall är regelbrotten tydliga och i andra fall kan avstängningar leda till diskussioner om lämpligheten bakom dem.

Regelbrottet som ledde till avstängningen av användaren "csgoambi" hör minst sagt till den mer tydliga kategorin. Under en stream valde csgoambi, som sporadiskt streamat CS:GO sedan april förra året, att ställa sig framför kameran för att raka sitt kön.

Enligt nyhetssajten Dexerto spreds det bisarra klippet som en löpeld på Reddit innan Twitchs moderatorer hann plocka ned det och stänga av användaren.

Twitchs regler är mycket tydliga med att streamers inte tillåts vara helt eller delvis nakna. Reglerna tillåter inte ens att konturerna av ett könsorgan visas, något som överskreds med råge i det här fallet.

Artikelbild: Pressbild/Twitch och Supply/Unsplashed

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..