×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

TOPPLISTAN: Sveriges största streamers 2021

2
Tittandet på Twitch ökade otroligt mycket under 2021. Här är listan över de tio största svenska kanalerna på plattformen.
Den här listan är begränsad till streamers som anger att de streamar på svenska. Det finns många stora svenska streamers som streamar på engelska som därför inte är med på den här listan.

1. CyrusTWO — 2,7 miljoner tittade timmar

Foto: Skärmbild/Twitch
Foto: Skärmbild/Twitch

Har huvudsakligen streamat: GTA V, League of Legends, FIFA 21 och Just Chatting.

Sveriges största streamer är Tim "CyrysTWO" Sellbrand. 26-åringen har i snitt över 1300 tittare när han streamar och mest populär är han när han spelar GTA V.

Trots att han streamat nästan exakt lika många timmar som han gjorde år 2020 har CyrusTWO gått från 2,1 miljoner till 2,7 miljoner tittade timmar — en mycket imponerande ökning.

Länk till streamen

2. slop3 — 1,5 miljoner tittade timmar


Har huvudsakligen streamat: Just Chatting, CS:GO, PUBG

Trots att Fragleague-kommentatorn och Kappa Bar-profilen Fredrik "slop3" Wahlstedt minskat något under 2021 jämfört med succéåret 2020 behåller han platsen som Sveriges näst största streamer. slop3 är en multitalang som främst gjort sig känd som en av Sveriges mest omtyckta CS:GO-profiler.

Länk till streamen

3. HeatoN — 1,3 miljoner tittade timmar


Har huvudsakligen streamat: CS:GO

Den svenska CS-legendaren Emil "HeatoN" Christensen har tagit Twitch med storm. Under 2021 har HeatoN streamat fem gånger så mycket jämfört med året innan och kliver med hjälp av detta in på en tredjeplats på vår topplista.

Länk till streamen

4. Frantixx — 1,2 miljoner tittade timmar

Foto: Frantixx/Instagram
Foto: Frantixx/Instagram

Har huvudsakligen streamat: GTA V

I förra årets lista låg GTA V-streamern Mathias "Frantixx" på en åttondeplats på topplistan och har därmed klättrat fyra placeringar under året. Har mer än fördubblat antalet tittade timmar under 2021 jämfört med året innan.

Länk till streamen

5. gpunkt — 971 000 tittade timmar

Foto: gpunkt/Twitch
Foto: gpunkt/Twitch

Har huvudsakligen streamat: GTA V och FIFA 21

En annan GTA V-streamer som ökat ordentligt under 2021 var göteborgaren Wiliam "gpunkt". Var på plats tio förra året men skippade att åka på semester i år och lyckades nästan dubbla antalet streamade timmar.

Länk till streamen

6. Kevzter — 751 000 tittade timmar

Foto: Kevzter/Twitch
Foto: Kevzter/Twitch

Har huvudsakligen streamat: Fortnite

Precis som år 2020 är det Kevin "Kevzter" Sundqvist som parkerar på plats sex på den svenska topplistan. Fortnite-spelaren lyckades klämma in några fler timmars streaming under 2021 jämfört med året innan och ökade på även på alla andra siffror under året.

Länk till streamen

7. Pojken — 725 000 tittade timmar

Foto: Pojken/Twitch
Foto: Pojken/Twitch

Har huvudsakligen streamat: World of Warcraft, Just Chatting och League of Legends

Erik "Pojken" Nilsson hamnade precis utanför listan förra året. Tack vare den otroliga mängden streamade timmar, nästan 3000 timmar under året, kliver han dock in på en sjundeplats den här gången.

Länk till streamen

8. EinZ__ — 654 000 tittade timmar

Foto: EinZ__/Twitch
Foto: EinZ__/Twitch

Har huvudsakligen streamat: GTA V

Årets stora svensjka stjärnskott på Twitch-himlen är utan tvekan EinZ__. Under året mångdubblade han antalet tittade timmar på sin kanal — från 17 000 tittade timmar år 2020 till över 650 000 tittade timmar år 2021.

Länk till streamen

9. Jewanderz — 560 000 tittade timmar

Foto: Jewanderz/Twitter
Foto: Jewanderz/Twitter

Har huvudsakligen streamat: FIFA 21 och FIFA 22

FIFA-profilen Johan "Jewanderz" Jewander lyckades med konststycket att streama betydligt mindre timmar än förra året men ändå öka antalet tittade timmar. En fantastisk bedrift som gör att streamern fortfarande kvalar in som en av Sveriges tio största streamers. Är med sina 575 streamade timmar den som streamat överlägset minst av alla på listan.

Länk till streamen

10. DomiNate — 470 000 tittade timmar

Foto: DomiNate/Twitch
Foto: DomiNate/Twitch

Har huvudsakligen streamat: GTA V och League of Legends

Den före detta CS-spelaren Daniel "DomiNate" Garcia har under 2021 mestadels ägnat sin tid på Twitch åt att lira GTA V. 30-åringen är dock inte rädd för att testa på andra spel och ägnade också en hel del tid åt både League of Legends och det nya MMORPG-spelet New World.

Länk till streamen

Artikelbild: Kevzter/Youtube och CyrusTwo/Youtube

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..