×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Youtube-profil trakasserade Pokimane — permanent avstängd från Twitch

1
Jidon "JiDion" Adams blev permanent avstängd efter att ha trakasserat en av Twitchs största stjärnor.
Den amerikanska Youtube-profilen Jidon "JiDion" Adams har gjort sig känd i USA för sin vlog och sina prank-videos. Under början av året har han också spenderat en hel del tid på sin Twitch-stream.

JiDions Twitch-äventyr blev dock inte långvarigt då han redan lyckats bli permanent avstängd från plattformen. Avstängningen kom efter att JiDion orkestrerat en haträd gentemot Twitch-stjärnan Imane "Pokimane" Anys som fick henne att avsluta sin stream.

Efter haträden fick JiDion först en 14 dagar lång avstängning från plattformen men efter att flera framträdande Twitch-personligheter ställt sig bakom Pokimane och påpekat hur oacceptabelt JiDions beteende varit valde Twitch att göra avstängningen permanent.

JiDion har nu gått ut på sin Twitter för att be om ursäkt och uppmanar Twitch att dra tillbaka avstängningen.

— Jag tycker att Twitch ska behålla min 14 dagars-avstängning, särskilt med tanke på att det var en förstagångsöverträdelse, och inte låta utomstående faktorer påverka den. Det jag gjorde var fel. Men hur ska jag kunna göra bättre ifrån mig nästa gång om det inte blir någon nästa gång? säger JiDion i en Twitter-video.


Twitch har ännu inte kommenterat avstängningen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..