×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska streamern bannades för att ha mjölkat en ko — blev världsnyhet

1
Svenska AnnieFuchsias obegripliga avstängning har blivit en nyhet världen över.
När den svenska streamern AnnieFuchsia häromveckan blev bannad från det nya MMORPG-spelet New World mitt under sin Twitch-stream blev det en världsnyhet. Anledningen till att stora publikationer som Dot Esports och Dexerto valde att skriva om händelsen var att avstängningen till synes orsakades av att streamern mjölkat en ko vid namn Bessie.

Den bisarra situationen ledde till en fantastisk reaktion från AnnieFuchsia som inte för sitt liv kunde förstå varför hon blivit bannad. Meddelandet som dök upp på skärmen var inte till mycket hjälp då det var både felstavat och i princip oförståeligt då orsaken till avstängningen helt enkelt angavs vara "You have been banned".

Se ögonblicket där AnnieFuchsia bannas i videon nedan.

Efter att videon av avstängningen blivit viral har Annie spelat in ett förlåt-tal riktat till kossan Bessie. Den som är känslig för ordvitsar varnas dock.


Artikelbild: AnnieFuchsia/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..