×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Efter Baby Shark-missen — Ludwig är tillbaka på Youtube

0
Streamingstjärnan är tillbaka men har fortsatt problem med Youtubes copyright-regler.
Den amerikanska streamingstjärnan Ludwig "Ludwig" Ahgren fick stora rubriker förra veckan när han först bytte plattform från Twitch till Youtube och sedan lyckades bli avstängd på sin nya plattform bara ett par dagar efter bytet.

Nu visar det sig att det Ludwig trodde var en avstängning egentligen bara var en varning från Youtube vilket innebär att 26-åringen kunnat börja streama på plattformen igen. Dock fortsätter Ludwig ha problem med Youtubes copyright-regler.

Enligt nyhetssajten Dexerto har Ludwigs stream stängs ned flera gånger under de senaste dagarna när han tittat på upphovsrättsskyddat material.

Ludwig själv verkar ta det hela med ro och har öppet skämtat om sina svårigheter att hålla sig borta från upphovsrättsskyddat material.

— Jag har insett något stort... Jag måste faktiskt göra eget content på den här sajten, jag kan inte bara reagera på andras innehåll längre, skämtade Ludwig med sina tittare under stream.

Artikelbild: Ludwig/Youtube

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..