×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

QUIZ: Vilken typ av skärm ska du köpa?

0
Det skriks om uppdateringsfrekvens, responstid och färger på en skärm. Men detta säger inte vilken typ av skärm du ska köpa. Ta detta quizet för att veta vilken typ av skärm som passar dig bäst.
Quizet presenteras i samarbete med Samsung Odyssey Neo
När det kommer till skärmar som passar för esport så pratas det ofta om två grejer, hertz och ms. Alltså det man mäter uppdateringsfrekvens och responstid i. Men en standard skärm med fem miljarder hertz passar faktiskt inte alla gamers.

För att ha den absolut snabbaste skärmen måste ofta skärmtillverkare dra ner på något annat. Detta kan vara färgåtergivningen på skärmen eller något helt annat. Vi har därför tagit fram ett personlighetstest så du vet precis vilken typ av skärm du ska köpa.0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..