×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Pokimane: Därför valde jag Twitch framför Youtube Gaming

1
Imane "Pokimane" Anys brydde sig varken om pengar eller plattformens uppskattning när hon valde Twitch framför konkurrenterna.
Den senaste tiden har flera stora Twitch-streamers valt att lämna plattformen till förmån för konkurrenten Youtube Gaming. Senast i raden är stjärnstreamern Ludwig "Ludwig" Ahgren som i veckan lämnade plattformen för att istället satsa på en Youtube-karriär.

En av anledningarna till att Ludwig valde att byta plattform var att han inte kände sig uppskattad av Twitch, något som lett till diskussioner om huruvida Twitch borde göra mer för att behålla sina streamers. Under en stream igår förklarade en av Twitchs största streamers, Imane "Pokimane" Anys, vad som fick henne att välja Twitch framför Youtube.

— För två år sedan när jag valde mellan Twitch och Youtube, vill ni veta vad som var avgörande? Inte vilken plattform som gav mest pengar och inte vilken plattform som var snällast mot mig utan vilken plattform jag skulle ha mest jävla kul på, sade Pokimane på sin stream.

Hon fortsatte därefter med en hyllning till Twitch-chatten och kulturen på Twitch.

— Twitch-chatten är det som är kul, Twitch-kultur är kul och mina vänner på Twitch är kul. Vad jag ville var att ha riktigt skoj och ni är riktigt skoj, sade hon till sin chatt.

Pokimane har ett avtal med Twitch som sträcker sig under de nästa två åren. Vad som kommer att hända därefter väljer hon att hålla öppet.

— Jag kan streama på vad fan som helst, säger hon.




Artikelbild: Pressbild/HyperX

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..