×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

Ninja efter gigantiska tittartappet: "Ingen kommer vara etta för alltid"

1
Tyler "Ninja" Blevins bryr sig inte direkt om sina nya tittarsiffror.
Tyler "Ninja" Blevins är ett namn som idag är känt över hela världen. Den amerikanske Twitch-streamern exploderade 2017 och dominerade fullständig Fortnite- och streaming-scenen. På senare tid har 30-åringen dock tappat popularitet.

Ninja är fortfarande streamern med mest följare, med över 17 miljoner stycken. Förut höll han rekordet för flest tittare med 666 000 då han streamade Fortnite med artisten Drake. Under samma period hade han 269 000 prenumeranter, även det ett dåvarande rekord.

Efter en kaotisk flyttning till Microsofts streaming-sida Mixer lyckades Ninja aldrig riktigt komma tillbaka till samma nivå av relevans. Enligt TwitchTracker, en sida som tar fram data om Twitch, ligger han i dagsläget på 11 000 tittare i snitt. Jämfört med hans flera hundratusen regelbundna tittare för ett par år sen är det ett drastiskt dropp.

Ninja själv är dock inte särskilt brydd av det hela. Han säger att det alltid kommer vara en ny, het streamer som tar över förstaplatsen, och tillägger: "Jag har inga avsikter att vara den personen längre." Med fru och familj som han vill spendera tid med är han rätt nöjd över att inte vara lika stor.

Artikelbild: Pressbild/Red Bull

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..