×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Valorant-gemenskapen kräver åtgärder — smurfande gör spelet ospelbart

1
Kostnadsfria agenter lockar till sig smurfande i raketfart — spelare hoppas på anti-smurf förändringar.
Sedan släppet av Valorants 17:e Agent "Chamber" den 16:e november har ett flertal trådar dykt upp på Valorants officiella Reddit som skiner ljus på den senaste smurf-pandemin där majoriteten spelar den nya agenten.

Nya Valorant-konton får gratis tokens att använda för att låsa upp agenter efter att ett antal utmaningar är avklarade. Detta har lett till att smurfs får tag på agenter som Chamber betydligt snabbare än vanligt.

Valorant-spelare och Reddit-användare Snookville uppmärksammar problemet och föreslår att Riot tar bort funktionen att köpa nysläppta agenter med tokens. "Varje ny akt, episod eller agent som kommer ut följs av en bokstavlig flod av smurfar, som aktivt erkänner att de surfar", säger han i sin tråd.

Tråden har fått mycket uppmärksamhet och stöd från gemenskapen med otaliga spelare som håller med ändringsförslagen och attesterar till problematikens verklighet i deras egna upplevelser in-game.

Om Riot bestämmer sig för att restriktera nytt innehåll kan det kanske likna hur League of Legends har det där över 100 speltimmar är kravet innan rankade spel är upplåsta, alternativt en CS:GO-lösning liknande Prime-status.

Artikelbild: Riot/Valorant
Videokälla: Valorant/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..