×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Stjärnstreamerns kontrakt med Facebook Gaming avslutat — kan återvända till Twitch

1
DisguisedToast lämnar Facebook Gaming och hintar med återkomst till Twitch efter två år på plattformen.
Hearthstone och OTV-legendaren Jeremy “DisguisedToast” Wang lämnar Facebook Gaming och kan vara på väg tillbaka till Twitch.

Igår tweetade profilen att det var den sista dagen för honom på Facebook Gaming efter två år på plattformen. Jublande från både fans och kollegor i kommentarsfälten fylldes snabbt med att legenden kan vara tillbaka.

Bland kommentarer och taggar från Toast med lekfulla hintar kring återkomsten till Twitch sticker en kommentar ut riktad mot Twitch-profilen Hafu.

Kommentaren hintar med att sannolikheten är väldigt hög att Toast återkommer till Twitch där Hafu är fulltidsstreamer sedan länge.

Den andra sidan av myntet i profilens tweetande är att Toast är känd för att röra om i grytan mycket och vara det ultimata trollet kring vänner och fans. Among Us är trots allt en av profilens större slagskepp som myntat många IQ-relaterade citat i spelkretsen.

Artikelbild: DisguisedToast/Instagram

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..