×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Massiv dataläcka på Twitch rapporterad — över 100 GB data kan ha läckt

1
Flera internationella medier rapporterar att en anonym hackare säger sig ha kommit över stora mängder data från Twitch.
Streamingjätten Twitch kan ha blivit utsatta för en hackerattack. Det rapporterar de stora internationella nyhetssajterna Dot Esports och Dexerto.

Enligt uppgifter ska det finnas en torrent med mer än 125 GB data tillgänglig på bland annat 4Chan. Bland den information som hackaren kommit över och nu delar med sig av ska källkoden som hela plattformen är byggd på, utbetalningar till streamers och krypterade lösenord finnas.

Twitch har ännu inte lämnat några kommentarer kring uppgifterna eller uppmanat plattformens användare att vidta några säkerhetsåtgärder. Tidigare har liknande rapporter om läckor som baserats på anonyma källor visat sig vara felaktiga.

Flera av de streamers som förekommer i läckan verkar ta uppgifterna med ro. Chance "Sodapoppin" Morris skämtar om uppgifterna och menar att de är falska då han tjänar "betydligt mer" än vad som uppgetts i läckan.


Artikelbild: Bermix Studio/Unsplash och Pressbild/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..