×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Coca-Cola släpper esportreklam på Youtube — alla verkar hata den

1
Coca-Colas esportreklam verkar inte riktigt gå hem hos tittarna.
Läskgiganten Coca-Cola släppte häromdagen en reklamfilm med esporttema på Youtube. Mottagandet blev dock minst sagt svalt.

I filmen får vi se två esportlag tävla mot varandra inför en fullsatt arena. När en av spelarna dör i det våldsamma spelet väljer han att dricka en Coca-Cola.

Efter att ha insupit drycken förändras stämningen på arenan. De tidigare bittra motståndarna lägger stridsyxan åt sidan och bestämmer sig för att bli vänner istället. Allt är frid och fröjd.

I kommentarsfältet på Youtube är det desto mindre fridfullt. Bland de över 1500 kommentarer som i skrivande stund publicerats är det få som har något positivt att säga om reklamen.

Även i Youtubes like-funktion syns missnöjet. I skrivande stund har över 16 000 personer tryckt på dislike-knappen medan bara 900 gett filmen tummen upp.

Se Coca-Colas reklamfilm nedan

Artikelbild: Skärmbild/Youtube

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..