×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

TBT: När semiproffset ritade prick på sin skärm mitt under LAN-turnering

1
Vi har i CS:GO sett proffsspelare bli VAC-bannade och till och med folk som åkt fast med fusk på LAN. Men redan i 1.6 hände något liknande när ett svenskt semiproffs ritade en prick mitt på sin skärm på LAN. Men det var inte allt som hände.
Under november 2011 arrangerades ett LAN-kval till ESPORTSM som skulle avgöras på Dreamhack samma år. Med i turneringen finns många spelare som vi fortfarande ser idag som Robin "flusha" Rönnquist, Dennis "dennis" Edman och Olof "olofmeister" Kajbjer. Men det var inte dessa framtida stjärnspelare som stod i fokus utan det var Tony "Lox" Prince.

Under den andra semifinalen mellan flushas lag We Run This Town och hatersg0nnahate så stoppades matchen. Det visade sig då att WRTT-spelaren Lox hade ritat en prick på skärmen för att göra det lättare att quicscopa med AWP, något som var betydligt starkare i 1.6 tillskillnad mot CS:GO. Detta ledde till att WRTT fick minus tre rundor men lyckades ändå vinna matchen och gå vidare till final. I videospelaren ovan kan ni se hGh:s tankar om situationen. Men det var inte slut än. Det hade bara börjat.

Config-räden mitt under finalen

Mitt under finalen i samma turnering så valde adminteamet på Inferno Online att göra en räd. Som ni kan se i videon här ovan så bad de alla spelare att släppa sina tangentbord. De började efter detta att kolla igenom alla spelares configs. Alla spelare i a2g visade sig ha bindat "stopsound", vilket var ett regelbrott. Men det visade sig även att spelare i WRTT hade otillåtna kommandon i sina configs. Lox, som tidigare fått en varning på grund av prickskandalen, visade sig också ha otillåtna kommandon. Detta ledde till att laget blev diskvalificerade.

dennis och Lox reagerar på diskningen

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..