×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Övrigt

Valorant-spelare fuskade öppet live på stream – suger ändå

1
"Hur kan man fuska och fortfarande vara så dålig?"
En Valorant-spelare livesände sin match på TikTok med fusk igång och väckte starka reaktioner från gemenskapen, inte från fusken i sig utan från hur extremt dålig spelaren är.

På Reddit delades en skärminspelning från TikTok-användaren zin.pls livesändning där han klart som glas har wallhacks igång under matchen som han försöker "spela bort" genom att låtsas som om han inte hade den information som skärmen visade.

Trots det otroliga övertaget spelade fuskaren som en kratta och förlöjligas nu online för sin extremt dåliga prestation trots fusket.

"Hur kan man fuska och fortfarande vara så dålig?", "Men herregud vad han suger" och "Snubben är värre än mig även med fusk" var bara några av hundratals kommentarer kring spelarens uppvisning.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..