×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Vietnam

Fuskskandal i Valorant — spelare bannad i tre år

2
Att spela på lika villkor är det inte alla som vill göra. Men när man åker fast får man stå sitt kast. Detta får vi nu se i Valorant.
En spelare har blivit bannad i tre år från alla Valorant-turneringar efter han blivit påkommen med fusk. Det rör sig om den vietnamesiska spelaren Tất Cẩm “Nomsenpai” Khôn från laget Ice Cee Jay.

Under det vietnamesiska öppna kvalet till VCT i APAC-regionen så ska många ha observerat mycket suspekt spel från Nomsenpai, exempel på detta går att se i videospelaren ovan. Efter detta ska Riot ha inlett en utredning och kommit fram till att spelaren hade fuskat.

Många publikationer har rapporterat att spelaren endast blivit bannad i ett år men enligt Riots egna uttalande så är det klart att spelaren blivit bannad i 36 månader, det vill säga tre år, från alla Riot-turneringar. I samband med detta har även hans lag blivit diskvalificerade från stage 1 av VCT 2022.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..