×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Svenska Guild-duon trampade över Team Vitality — kvalar på toppen

2
Saif "Sayf" Jibraeel och Leo "Leo" Jannesson fortsatte toppa scoreboarden rakt igenom kvalfinalen mot Team Vitality.
Guild Esports besegrade Team Vitality i VCT Challengers-kvalets upper bracket finalmatch med 3-0 och är därmed redo för nästa etage i EMEA Challengers.

I matchens första karta Breeze lyckades Guild kamma hem en stadig 13-11-vinst mot Vitality trots en relativt jämn andra halvlek. Kartans topfragger var svenska Sayf med agenten Jett på en 23-14 KD-rating och 257 i ACS-rating.

Under matchens andra karta Bind tog svenskduon Sayf och Leo ton för matchen i första halvlek med 8-4 och plockade de sista rundorna vid sidbytet till 13-9-vinsten. Svenskduon stod hästlängder ovanför serverns spelare med 255 i ACS-rating för Sayf och 247 i ACS-rating för Leo.

Med två raka kartvinster i matchens BO5-format kunde Guild stänga ner möjligheten för ytterligare chanser för Vitality på Split med en 13-11-vinst. Guild såg dominanta och stabila ut i första halvlek men fick det hett om öronen i andra halvlek när Vitality vid ett tillfälle plockade 8 rundor på raken.

Totalt över samtliga spelade kartor stod Sayf på toppen av serverns scoreboard med en KDA-rating på 61-48-11 samt en 241 ACS-rating med Leo kort efter med en KDA-rating på 58-39-29 samt en 240 ACS-rating.

Med vinsterna på bältet för Guild Esports stod de som kvalets förstaplatsade lag och avancerar därmed till EMEA Challengers där hittills Acend, Gambit Esports, Team Liquid och Fnatic står som inbjudna lag.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..