×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Starka resultat för svenskarna i öppna VCT-kvalen — fyra spelare vidare till stängda kvalet

1
André "BARBARR" Möllers mannar i Guild Esports förlorade inte en karta i veckans öppna VCT-kval.
Under början av veckan har det första öppna kvalet till vårens VCT-säsong hållits. Hela elva svenska spelare lyckades ta en topp 16-placering och av dessa var det fyra svenskar som lyckades knipa en plats i de stängda kvalen.

Storlaget Guild Esports, med Leo "Leo" Jannesson och Saif "Sayf" Jibraeel i femman, imponerade stort i kvalet och förlorade inte en enda karta under hela kvalet. Även Team Vitality, med Tobias "shadow" Flodström i laget, vann alla sina kvalmatcher utom en med 2-0 i kartor.

Felix "lyNxi" Björklund och hans Rebels Gaming var den sista svensken att ta sig vidare från de öppna kvalen. Den avgörande matchen mot Team Queso blev en rysare som avgjordes först på övertid på Split.

Redan idag drar nästa fas av VCT-kvalen igång. Åtta lag gör då upp om två platser i vårens VCT Challengers. Kvällens kvalmatcher kickar igång klockan 18:00 och sedan tidigare är också Johan "Meddo" Renbjörk Lundborg och hans G2 Esports inbjudna.

Artikelbild: Pressbild/Starladder
Videokälla: Riot Games/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..