×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Bakslag för före detta NIP-spelaren — kommer inte in i Singapore

1
Stort bakslag för svenska spelarna pyth och maxie, på grund av COVID-19-restriktioner i Singapore får de inte komma in i landet. Detta innebär att de kommer missa kvalen till VALORANT Champions Tour.
Efter nya restriktioner på grund av den nya omikron-varianten kommer Jacob "pyth" Mourujärvi och Max "maxie" Lönnström inte in i Singapore vilket gör att de inte för tillfället kommer kunna spela för Bleed eSports. Organisationen tvingas nu ta in en sjunde spelare till det uppkommande VCT kvalet.

Än så länge finns inga uttalanden från Singapors sida gällande när restriktionerna förväntas släppas men Bleed eSports verkar fortfarande vilja ha över den svenska duon.

Bleed eSport är en relativt ny organisation och de tillkännagav deras första lag så sent som i september 2021. Laget har inte spelat några officiella Riot turnering ännu men har haft hyfsade resultat i utomstående turneringar, bland annat kom de tvåa i KJC eSport VALORANT invitational där de förlorade mot Paper Rexi finalen.

Artikelbild: Pressbild/Lilmix
Videokälla: Riot Games/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..