×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Svensklaget fortsätter imponera — en vinst från en plats i VCT Challengers

1
Guild-duon Saif "Sayf" Jibraeel och Leo "Leo" Jannesson fortsätter imponera i VCT-kvalet.
Efter en felfri resa genom de öppna VCT-kvalen fortsatte Guild Esports resa genom det stängda VCT-kvalet igår. Laget visade inga tecken på att slå av takten utan vann två raka matcher mot TENSTAR och Rebels Gaming och är nu bara en seger ifrån att säkra en plats i årets första upplaga av VCT Challengers.

Lagets två svenska spelare, Saif "Sayf" Jibraeel och Leo "Leo" Jannesson, var de spelare som hade störst impact i gårdagens matcher. Svenskarna turades om att toppa scoreboarden och är hittills bäst av alla under det stängda kvalet.

Imorgon ställs Guild mot Team Vitality i kvalets upper bracket-final. Vinner svensklaget den matchen har Guild säkrat en plats i VCT Challengers. Om det blir förlust har svenskarna fortfarande en chans att nå VCT Challengers, men då krävs vinst i lower bracket-finalen.

Guild Esports är:
Sverige Leo "Leo" Jannesson
Sverige Saif "Sayf" Jibraeel
Spanien Jose Luis "koldamenta" Aranguren Herrero
Storbritannien Russel "Russ" Mendes
Ryssland Nikita "trexx" Cherednichenko

Sverige André "BARBARR" Möller (coach)

Artikelbild: Pressbild/Guild Esports och VCT
Videokälla: Riot Games/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..