×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Spanien

Barcelona-stjärnans organisation går in i Valorant — signar svenska duon

1
KOI expanderar nu till Valorant med en helt ny internationell femma med bland annat den svenska duon shrew och PHYRN.
Den svenska duon Gabriel "shrew" Gessle och Oskar "PHYRN" Palmqvist kommer nu ingå i ett sprillans nytt Valorant-lag där de kommer representera organisationen KOI. Under ett KOI-event i Barcelona bekräftade Ibai, en av organisationens grundare, deras planer på att starta ett Valorant-lag och nu är det alltså klart vilka det kommer bestå av.

Det nya laget grundas på en core från det gamla laget UCAM Esports Club samt deras två coacher Antonio "Aska" Lozano (huvudcoach) och Sergio "Sikak0" Rodriguez (assisterande coach). Till en början kommer laget spela i den spanska ligan VRL Spain som är en av de regionala ligorna där vinnaren kvalificerar för den nya VCT Promotion Tournament.

KOI expanderar för fullt och fick nyligen mycket uppmärksamhet när de tillkännagav sitt League of Legends-lag samt ett stort antal spanska streamers som kommer representera organisationen i sitt skapande.

KOIs nya Valorant lag:
Ladislav "Sacake" Sachr
Gabriel "shrew" Gessle
Oskar "PHYRN" Palmqvist
Joona "H1ber" Parvainen
Gabriel "starkk" Marques

Artikelbild: KOI
Videokälla: Riot Games/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..