×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Argentina

Skandalcoachen protesterade mot karantän på VCT Champions: "Inte gjort något olagligt"

1
Uppgifter om Rodrigo "Onur" Dalmagros beteende under VCT Champions sprids efter coachens kritik mot vaccinationspass.
Häromveckan orsakade den argentinske Valorant-coachen Rodrigo "Onur" Dalmagro rubriker världen över efter att han i en serie tweets kritiserat Brasiliens krav på vaccinationspass. Coachens tweets resulterade i att han gick miste om jobbet som coach för det brasilianska laget LOUD då han inte lyckades ta sig in i landet.

Efter händelsen i Brasilien valde Valorant-kommentatorn Mitch "MitchMan" McBride att dela med sig av hur coachen betett sig under VCT Champions i december. I det senaste avsnittet av podcasten VALORANTING berättar MitchMan att Onur var svår att ha att göra med.

— Vi visste att det var några spelare som var anti-vaxxers och att några inte var vaccinerade... Han var en av dem, förklarar MitchMan.

— Tydligen hade de säkerhetsvakter utanför hans dörr eftersom han vägrade sitta i karantän, något han protesterade mot eftersom han inte höll med om att han behövde sitta inne under isoleringen.



I en Reddit-tråd utvecklade MitchMan sedan sitt resonemang och förklarade att han försökte berätta att det gick rykten om att Onur varit "svår att arbeta med". Onur svarade själv sedan MitchMan i tråden och medgav att han kunde vara svår att ha att göra med när det kommer till vaccinationsfrågor.

"Jag kanske är 'svår' att ha att göra med när det kommer till de här ämnena men det betyder inte att jag gjort något olagligt eller våldsamt. Jag respekterar reglerna för jag älskar att arbeta och jag älskar Valorant", skriver Onur.

Efter att Onur förlorat jobbet hos LOUD har coachen annonserat att han är villig att anta nya uppdrag så länge det inte är ett krav att vara vaccinerad mot covid.

Artikelbild: Lance Skundrich/Riot Games
Videokälla: Riot Games/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..