×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Då kommer betan till Valorant — så registrerar du dig

1
Ett av de kanske mest intressanta speltitlarna under de senaste åren kommer nu att gå in i en sluten beta. Det är Riot Games nya FPS-spel Valorant. Under nästa vecka, 7 april, så kommer betan att starta och det går att skriva upp sig redan nu.
Under tioårsjubileumet för Riot Games och League of Legends offentliggjorde speltillverkarna ett gäng nya spel. Det spelet som drog till sig störst antal ögonpar var nog ett FPS-spel som då kallades Project A. Den 2 mars i år fick vi reda på det riktiga namnet för spelet, Valorant. I samband med fick vi också veta att spelet kommer att komma ut nu i sommar.

Men spelet kommer inte att släppas utan spelare har fått testa det först. Redan under nästa vecka, 7 april, kommer spelet gå in i en sluten betafas. För att få möjlighet att spela betan måste man registrera ett Riot Games-konto, om man inte redan har ett samt koppla det kontot till Twitch. Därefter måste man kolla på en Twitch-stream för att att få en beta-nyckel.

1. Registrera ett Riot-konto.
2. Länka ditt Riot-konto till ett Twitch-konto
3. När betan är igång så kollar du på en Valorant-stream på Twitch.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..