×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Meta

HenryG: "Project A is the best game I have played since CS:GO"

1
En av de mest populära kommentatorerna i CS:GO, Henry "HenryG" Greer, har fått testa Riot Games nya spel som, just nu, går under namnet Project A. Han har nu delat med sig om sina tankar om spelet på Twitter. Han pratar om spelets likheter till Counter-Strike och att det faktiskt är det bästa spelet han har spelat sedan CS:GO.
I oktober 2019 firade Riot Games tio år. I samband med detta valde de att visa upp ett stort antal nya spel. Ett av dessa gick under namnet "Project A" och var ett FPS-spel. Många drog snabbt paralleller till spel som Overwatch, med deras hjältar, och Counter-Strike, med ekonomin och vapenspelet. En person man kunde i se i videon som de visade upp var Salvatore "Volcano" Garozzo, en av skaparna till Cache samt personen som gjorde en otroligt populär version av Nuke i början av CS:GO.

En person som nu har fått testa spelet är CS-kommentatorn Henry "HenryG" Greer. Han har med detta skrivit en lång tråd på Twitter om denna upplevelse. Han börjar direkt med att säga att spelet är rundbaserat fem-mot-fem FPS-spel som går att jämföra mest med CS:GO, fast med unika hjältar så som Overwatch och Apex Legends. Likheterna till CS:GO tog dock inte stopp där. Spelläget de spelade var som klassiska CS med MR12, två bombplatser samt byte av sida vid halvtid.

Profilen beskriver även att hjältarnas egna förmågor inte är något som vänder en hel match utan jämför det istället med taktiska verktyg så som granater är i CS:GO. Dessa förmågor ska, generellt, gå att köpa i början av rundor, precis som vapen, istället för att man ska få de över en viss tidsperiod. Han nämner även att ECO-rundor och halvköp är något man kommer att behöva köra. Han avslutar med att säga att Project A är det bästa spelet han har kört sedan CS:GO.

Andra mindre profiler ska även ha testat spelet och släppt annan information. Det ska finnas vissa kartor där det finns mer än två bombplatser och det kommer att vara gratis med skins och dylikt för att finansiera spelet. Den största nyheten är dock kanske att spelet kommer att få en ny trailer den 2 mars. Samtidigt som detta ska Riot Games även offentliggöra spelets riktiga namn.
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!
2020-08-10 16:33
Faruk "pita" Pita är en av de mest framgångsrika coacherna i svensk Counter-Strike. Han ledde Ninjas in Pyjamas till deras första major och har ett stort antal titlar under sitt namn. Men han har även en lång historia som startade redan i 1.6. I denna intervju går vi igenom den första halvan av pitas karriär.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..