×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Back on track på kontoret och LoL-recaphype

1
HEEEEJ!

Jag är tillbaka efter några minst sagt flängiga veckor med semester och jobb. Efter att ha firat jul hemma hos mamma i Göteborg var det dags att bege sig hem till Stockholm för att packa väskan och sticka iväg på semester i Hurghada, Egypten. Har aldrig riktigt gillat charter (sällskapsresan-vibe är inte riktigt min grej, haha) men tänkte "fuck it" och drog iväg en vecka till solen, helt klart uppfriskande. Satt och skålade i champagne ute på en liten balkong vid havet vid tolvslaget, avdramatiserat och klart haha!

Kom tillbaka för att ha knappa 24 timmar hemma i Stockholm innan det var dags att åka iväg igen. Den här gången stack jag österut tillsammans med Per, som för er är känd som Xerm och vår säljare Anton. Destinationen var Taipei, Taiwan och målet var att gå på BenQs presskonferens för deras nya produkt. Vi visste inte riktigt vad som väntade oss men när de helt plötsligt drog bort skynkerna stod världens coolaste gamingstation där, kallad Zowie Zone. Video där vi testar och berättar om den kommer upp inom kort!

Idag är första ordentliga dagen på kontoret och vi har flyttat runt lite och skall sitta och planera inför kommande kvartal. Det finns mycket roliga saker som är på gång och en av dem är att vi kommer att fortsätta att satsa mer och mer på video. Mitt nyårslöfte i år är att stå mer bredvid den jag intervjuar, det vill säga att jag är i bild mer. Är riktigt nervöst! Vi får se om jag håller det... haha.

Som vanligt är det en hel del att ta del av när man kommer tillbaka, sätta sig in i allt som man missat och vad som hänt. Extra kul är det att det hänt massvis av roliga saker i LoL. Här är fyra förändringar jag gillar extra mycket!

Nya Warwick-reworken

Alltsååååå! Nya Warwick är verkligen hur ball som helst. Riktigt vidriga abilities om man har honom i motståndarlaget. Han har inte bara fått en värdig visuell uppdatering utan även nya spells. Blir man jagad av honom nu är det ju gg... Här är allt om hans rework!




LCS-premiär om en vecka

Det har blivit dags för LCS-säsong! Spring Split är bara runt hörnet och alla lag är klara i både den nordamerikanska och europeiska versionen av ligan. Formatet är nytt i form av två grupper och man kör på med bäst-av-tre. Skall bli riktigt kul att se vilka lag som kommer att dominera. I Europa har vi hela sex stycken spelare i form av Rekkles, Flaxxish, Memento, Hustlin, Betsy och Hjärnan. Blir minst sagt intressant säsong.

10 pick och bans i LCS

I samband med detta har Riot börjat lyssna på communityts vädjan om fler bans. I nuläget finns det 134 champions och man kan endast banna 3 per lag, det vill säga totalt sex stycken. Nu har man dock offentliggjort att man rullar ut en ny pick- och banordning där lagen får fem bans var. Själva ordningen man väljer och bannar champions är också förändrad. När det rullar ut för allmänheten återstår att se.


Nya pick- och banfasen
Nya pick- och banfasen


AP-botlane-metan?

Haha här är det verkligen så mycket oklart. Jag kom tillbaka, körde lite games och insåg att VAD FAN!? Nu har några av de mest typiska AP-midlanersen kommit ner som carrys på botlane och ersätter den traditionella AD-carry-rollen och supporten. Ziggs APC och Malzahar support är två vanliga picks som är helt broken just nu. Måste dock säga att det är riktigt kul med lite förändring men... haha. Vettefasiken hur länge det kommer att hålla...

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..