×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Haha, jag är så sjukt dålig när det väl gäller!

0
Alltså jag är såååå dålig haha! Skulle filma för att visa att jag är bäst i världen på att gissa rätt på Ahlgrens Bilar-smaker då det blev en grej förra året när jag satt och gissade rätt åtta gånger i rad. Precis innan jag kom på att göra en liten random blogg om det gissade jag rätt på två av två och ville briljera lite. Shit vad fel jag hade...




Snacka om fail, haha... Märks att jag är övertrött! Är förresten STÖRT JÄVLA KALLT i pressrummet. Snodde med mig en filt från hotellrummet, har två tjocktröjor och fyllde en stor flaska med varmvatten och hade i knät med jackan på mig... måste sett sjuk ut haha... Men vad skall man göra?!

Filmade runt lite under Cooler Masters casemod-tävling förut, riktigt fina datorer verkligen, herregud! Den blir kul att visa er sen (om någon av er ens läser hahaha <3).

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..