×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Framtida hjärtkirurg (?) och det sjuka nätverket som driver DreamHack

4
Ny dag nya tag!

GUUUUUD VAD JAG ÄR TRÖTT! Vaknade typ 18 gånger både inatt och imorse... Först av att jag typ inte kunde ligga på örat då jag har fått någon sjuk finne där (alltså HUR?!?!?) så det gör superont, sen att Joakim sätter sig upp i sömnen vid 4-tiden och ba "jag skall gå nu!!!" varpå jag vaknar och ba "SITT NER" typ... haha. Värst av allt var nog ändå faktumet att han ställde sitt alarm på 6-7 gånger från 8-9:30 ungefär med Justin Biebers "Sorry" som alarmsignal— passande låtval.

Har aldrig varit så sugen på att ta bilen hem igen som den här morgonen, haha. Mitt morgonhumör gjorde inte saken bättre dessutom (förlåt...), haha! Jaja, nog om det! Gick och kikade på nätverket som driver DreamHack här igår och det var så fascinerande verkligen!




Idag får vi se vad som kommer upp, just nu är jag fortfarande lite smågrinig och inspirationslös, men något skall det nog ploppa upp här, haha!

Puss och kram!

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..