×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Kort snack med LAN-hyllsinnovatören från Dyllox

2
Jag lovade att mata med videos här från DreamHack och än har jag inte totaldäckat (även om det hade varit skönt... haha)! Hade vägarna förbi Dyllox, som startade som ett UF-företag för ett par år sedan och som nu är ledande i Sverige med sina innovativa LAN-hyllor. Vad fan är en LAN-hylla tänker ni då?

Har man varit härnere i Elmia när det är DreamHack vet man, haha. Folk har alla möjliga sorters byggen här för att kunna ställa datorn på en hylla eller liknande. Här har grabbarna istället fixat ihop en standardmodul som vem som helst kan bygga ihop på mindre än en minut. Skitballt verkligen. Jag tog ett litet snack med en av killarna bakom hela grejen om någon vill kika ^^




Var förresten och snackade med världens finaste LAN-farsa förut. Sån inspiration verkligen. Hoppas innerligt att ljudet och ljuset blev någolunda okej, för han var verkligen superklok!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..