×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Sverige

Finalen av Yalla! Cup spelas på Inferno Online — första kvalet i helgen

1
På lördag spelas det första kvalet till Yalla! Cup. Fragbite kan nu offentliggöra att turneringen, som har 50 000 kronor i prispotten, kommer att avgöras i Stockholm på Inferno Online. Anmäl dig och dina polare nu!
Fragbite och Arla kan nu stolt presentera att finalerna av Yalla! Cup kommer att avgöras i Sveriges huvudstad, Stockholm. Närmare bestämt på Inferno Online. De fyra bästa lagen kommer att få resa och boende betalt och kämpar dessutom om prispotten på hela 50 000 kronor. Turneringens första kval spelas redan nu i helgen, lördag 2 november.


Det bästa laget från varje vecka av turneringen går vidare till kvalfinalen. De fyra lagen som presterar bäst där kommer att kvalificera sig till LAN-finalerna. Förutom de 50 000 kronor som står på spel kommer vartenda kval att erbjuda Faceit-points som priser. Dessa går att använda för att köpa ut grejer så som gear eller skins.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..