×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Sverige

Yalla! Cup återvänder i vinter — 50 000 kronor och LAN-finaler

3
Vintern är räddad! Fragbite och Arla är äntligen tillbaka med den efterlängtade CS:GO-turneringen Yalla! Cup. Med mer priser och LAN-finaler är vinterns kalla kvällar räddade.
Ett par månader har gått sedan vi såg det danska laget Dopexx kamma hem den förra upplagan av Yalla! Cup efter den övertygande vinsten mot Brutalis i finalen. Nu är det äntligen dags för en ny chans att slåss om titeln och de 50 000 kronor som står på spel. Med start i början av November kommer ni i vanlig ordning att kunna spela veckokval för att ta en plats i slutfinalerna längre fram i vinter.

Nytt för i år är att man, utöver en plats till slutfinalerna, varje vecka kommer att spela om Faceit-points som kan användas till lite allt möjligt i Faceit-shoppen, oavsett om det gäller att uppdatera din musmatta eller fräscha upp ditt inventory med lite skins. Tar man sig ända vägen till topp fyra är man också med och delar på prispengarna. Denna upplagan av Yalla! Cup kommer dessutom att avgöras på LAN. De fyra bästa lagen från online-spelet kommer att få resa och boende betalt till i skrivande stund hemlig ort där finalerna kommer att spelas och vinnaren krönas.

Historiskt har Yalla! Cup främst varit riktat till svenskar men bjudit in lag från alla delar av norden. Vi har i år beslutat att hitta tillbaka till rötterna och kräver nu att majoriteten av spelarna i varje lag som deltar är svenskar. Vi ska utse Sveriges bästa amatörlag i CS:GO!

Anmälan för alla veckokval är redan uppe så anmäl dig idag och håll utkik på Fragbite för mer information om finalerna.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..