Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Fragbite

Idag avgörs Battle of the Streamers — live från DH Summer

1
Åtta lag har blivit två, och i eftermiddag avgörs det vilka som kammar hem 50 000 kronor i Snack Pot Battle of the Streamers-finalen — live från DreamHack Summer 2017.
Det efterlängtade återmötet mellan Yacine "yzn" Laghmaris femma och Gustav "bnt" Bergwalls gäng sker i eftermiddag. Det har nämligen blivit dags för finalen i Snack Pot Battle of the Streamers, där ett bäst-av-tre-möte kommer att avgöra vilka som vinner turneringen och 50 000 kronor.

Lagen, som kallas YZNb och BNTlol, har varit finalfavoriter redan innan turneringen började. De drabbades samman i gruppspelet, där YZNb gick iväg som gruppvinnare via ett ganska ensidigt 2-0-resultat. Revansch är vad bnt och hans mannar är ute efter, och de får den möjligheten i eftermiddag. Finalen kommer att spelas klockan 15:00 och framåt, detta från Knorr-montern i expo-området på DreamHack Summer 2017.

Sverige YZNb vs. Sverige BNTlol
yzn, Brollan, bishop, robiin, quix
bnt, tabz, Goffeee, Sayf, HugoXD

Vi uppmanar självklart att ni kommer till Knorr-montern för att heja på ert favoritlag. För den som inte är på plats på DreamHack finns dock ett livestream-alternativ, detta med Viktor "vuggo" Jendeby och Hannes "Hannekky" Strömstedt som kommentatorer. Observera att finalen visas på Fragbites Twitch-kanal.

Som skrivet innan kommer vinnarna av ovanstående match att åka hem 50 000 kronor rikare, medan andrapristagarna får hälften så mycket. Nedan ser ni slutplaceringarna och prisfördelningen.

Slutplaceringar

1. TBD — 50 000 SEK
2. TBD — 25 000 SEK
3-4. Sverige chapMAD — 12 500 SEK
3-4. Sverige Gabbie — 12 500 SEK
5-6. Sverige EmiliaHult
5-6. Sverige CartmenS
7-8. Sverige Drayswe
7-8. Sverige Roxyproxxy

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..