Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Fragbite

YZNb och BNTlol till Battle of the Streamers-final — avgörs på DreamHack

1
Endast två lag återstår i Snack Pot Battle of the Streamers, detta när Yacine "yzn" Laghmaris femma och Gustav "bnt" Bergwalls lag tagit sig till final!
Nu är finalisterna klara för Snack Pot Battle of the Streamers. Redo att kämpa om titeln på DreamHack Summer 2017 är lagen YZNb och BNTlol, som besegrade Gabbie och chapMAD i respektive semifinal under gårdagen.

Gårdagens första semifinal, mellan YZNb och Gabbie, började bra för den förstnämnda. Som anfallare på Mirage gick de upp i en 4-0-ledning innan Gabbies gäng började stänga igen. I slutet av halvan var det fortfarande YZNb som hade ledningen, men en knapp 8-7-sådan. Andra bullar blev det dock efter sidbytet, då Laghmaris gäng vann åtta rundor på nio försök, vilket gav dem en 1-0-ledning i serien.

Följande Cache började riktigt bra för anfallande Gabbie, då hennes lag tog de fem inledande rundorna på halvan. Återigen var det dock YZNb som vann halvan med 8-7. Därefter gick saker och ting ungefär som den tidigare kartan, att YZNb var det bättre laget efter sidbytet och vann till sist med 2-0 via ett 16-10-resultat på Cache.

Sverige YZNb vs. Sverige Gabbie
yzn, courty, noel, GAME, brollan
Gabbie, Pinqu, JohanssoN, Kallberg, S1mpa

Efter att YZNb säkrat en finalplats var det dags för grupp B-vinnarna chapMAD att ställas mot grupp A-tvåorna BNTlol. Mirage var öppningskartan, där BNTlol vann pistolrundan — bara för att tappa den följande rundan till chapMAD. Rundorna gick sedan jämnt upp till 3-3 innan bnt och hans mannar sprang iväg med halvan till 10-5. Den följande halvan blev förhållandevis jämn, men inte tillräckligt för att chapMAD skulle komma tillbaka.

Mötets andra karta, Train, började med att försvarande BNTlol vann pistolrundan, vilket ledde till en snabb 7-2-ledning. Dennis "chapMAD" Chapmans mannar kom dock igång som det anfallande laget, och fick ändå ihop sju rundor innan sidbytet. Deras försvarssida var dock inte riktigt lika stark, och istället var det BNTlol som säkrade en plats till finalen genom att vinna åtta rundor på nio försök.

Sverige chapMAD vs. Sverige BNTlol
chapMAD, MistFire, Hogel, PALM1, widda
BNTlol, othiss, tabz, Goffe, HugoXD

Finalen avgörs på DreamHack Summer!

Finalen mellan YZNb och BNTlol kommer att ske nu på söndag, live från Knorr-montern på DreamHack Summer 2017. Det kommer garanterat att bli ett laddat möte då lagen var finalfavoriter redan inför turneringen, och rivaliteten blev inte mildare efter att YZNb vann över BNTlol i grupp A-finalen. Exakt tid för det kära återmötet tillika turneringsfinalen är ännu inte spikad, men vi kommer givetvis att informera er i sinom tid!

Final: Söndag den 18 juni

Sverige YZNb vs. Sverige BNTlol
yzn, courty, noel, GAME, brollan
BNTlol, othiss, tabz, Goffe, HugoXD

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..