×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Norden

Kinetic ostoppbara — dessa lag gör upp på lördag

1
Vi är nu två veckor in i Philips OneBlade Cup och imorgon får vi reda på vilket lag som tar andra finalplatsen. I tisdagens kval var Kinetic som var helt ostoppbara, i torsdagens kval var det mer jämt mellan topplaceringarna.
I det första kvalet var det Kinetic som visade var skåpet ska stå när de tog hem alla tre kartorna. 550 poäng skiljde Kinetic och närmsta laget, YMCA eSports åt, de stod dock inte för en enorm prestation i frags utan för ett väldigt taktiskt spel, något som både kan hjälpa och stjälpa när det kommer till finalen senare idag.

I det andra kvalet som spelades i torsdags var det jämnare mellan lagen men när röken väl lagt sig över Erangel var det Slussfors Gaming som stod som segrare. De tog hem segern med enbart åtta poäng mer än deras närmsta utmanare, Last Crew. Idag är det dags för de nedanstående 16 lagen att göra upp om vem som kniper den andra finalplatsen. Sändningsteamet består återigen av Talha Khan Pirzada och Kye Colquhoun, sändningen börjar 12.00 på https://www.twitch.tv/fragbite.




Kinetic
YMCA eSports
T3H Esports
FiSK
karinarecords
Night team 3000
spexgameing
Stevie Wonders Driving Team
Slussfors Gaming
Last Crew
Going Quantum Esport
Serpents esports
Team Norr
uMx Gaming
Where Team
SADBOY$


Artikelbild: PUBG corporation

Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..