×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Norden

Going Quantum dominerar sitt kval — dessa 16 gör upp i lördagsfinalen

1
De första veckokvalen är över och vi har nu 16 lag klara för lördagens veckofinal. I tisdagskvalet var det Going Quantum, samtidigt som Endzone Academy står som ledare i max antal frags på en karta.
I veckans första kvalomgång i tisdags var det Going Quantum Esport som utmärkta sig efter de plockade hem två av tre kartvinster och hela 1554 poäng. Deras närmsta konkurrent, aceBy var nästan 400 poäng efter dem på 1184. I den andra kvalomgången var det Endzone Academy som var heta på gröten och i första kartan tog hem vinsten och hela 20 frags, trots att de bara placerade sig åtta de följande två rundorna kom de tvåa totalt, 50 poäng bakom flippteases 1106.

Lördagens veckofinal drar igång 12.00 och kommer streamas live på Fragbites twitchkanal, twitch.tv/fragbite. Väl där kommer vi ledas av duon Talha Khan Pirzada och Kye Colquhoun . De 16 lag som kvalat in för veckofinalen slåss om en plats i finalen där de möter de åtta bästa lagen från den första säsongen av Fragleague. De lag som kvalat in till veckans final är följande:

Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..