×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Norden

Giants första laget till slutspel — dominerade motståndet

1
Helgens veckofinal är över och laget som tar sig vidare efter första veckans kval är GIANTS som efter en dominerande insats tog hem kvalet med över 500 poäng tillgodo.
Giants är vidare till finalen av Philips One Blade Cup efter att ha tagit hem vinsten i lördagens veckofinal. Med bara en kartvinst lyckades de ändå skapa en ledning på över 500 poäng när allt var över. De lyckades med det tack vare att de var helt dominerande i frags, totalt 61 stycken stod de för. Det närmsta laget fick inte ens ihop hälften. I spetsen för lagets alla frags stod bland annat Adrian "soldado" Celis Granefelt som senast sågs spela i Dreamcity i Fragleague.

Under Giants var det jämnare med bara ca 200 poäng som skiljde femman och tvåan åt. Trots att Giants stod för hela 61 frags totalt så var de fortfarande fem ifrån att tangera rekordet på 20 som Endzone Academy satte i sitt kval. Finalens högsta antal frags under en karta stod MJ-esports för med 16 stycken.

Veckans kvalomgång börjar redan imorgon så om du och ditt lag inte anmält er ännu är det hög tid nu!


Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..