×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Övrigt

Riot visar processen bakom Irelias uppdatering

1
En månad efter att Irelias rework gått live har Riot Games valt att släppa en video som tar oss bakom kulisserna i karaktärskapandet.
Irelia har nu varit ute i ungefär en månad och hon fick direkt en nerf för att balansera ut hennes nya kit. Trots att hon inte faller alla i smaken verkar alla vara nöjda med hennes grafiska uppdatering och för att lyfta designerna bakom karaktären har Riot Games släppt en video som visar processen bakom henne.

Vi har aldrig tidigare fått se exakt hur en karaktär skapats eller uppdaterats utan vi har bara vetat att det tar tid. Flera månader faktiskt. Att se exakt hur mycket arbete som ligger bakom varje liten detalj får en att tänka över hur hårt teamet bakom Riot jobbar för att hålla League of Legends nytt och fräscht.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..