×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Så ser Irelias nya splasharts ut

1
Old: Original Irelia
New: Original Irelia
Old: Infiltrator Irelia
New: Infiltrator Irelia
Old: Frostbite Irelia
New: Frostbite Irelia
Old: Nightblade Irelia
New: Nightblade Irelia
Old: Aviator Irelia
New: Aviator Irelia
Old: Order of the Lotus Irelia
New: Order of the Lotus Irelia
En rework innebär inte bara nytt kit och ny modell, utan även nya splasharts. Här är de nya, och gamla, versionerna av Irelias skins.
För att fira att Irelia fått en rework tar vi en extra titt på hennes nya, och gamla, splasharts. Låt oss börja med hennes originalskin som fått en uppdatering tidigare, men denna gång har hon förändrats oerhört mycket. Inte nog med att hon fått en ny outfit så har färgerna förändrats en aning. Hon har nu en mer rosa ton, jämfört med hennes tidigare röda. Näst på tur har vi en mer definierad lugg och... kattöron? Ja, precis som originalskinet har Irelias Infiltrator-skin blivit helt omgjort. De tidigare axelskydden har blivit mer minimalistiska och hon ser nu mer ut som en superhjälte. En skulle kunna likna henne med Chloë Grace Moretz "Hit Girl" från Kick-Ass.

Irelias Frostbite-skin blev vida känt för dess väldigt synliga rumpa, något som fortfarande står i rampljuset. Dock blir den nu utmanad av hennes nya axelskydd och hennes nya hårfärg. Riot har valt att byta ut Irelias hårfärg från blått till en mer lila-rosa ton. Axelskydden slår till igen i Irelias Nightblade-skin och hon ser mer badass ut än någonsin. Utöver en helt ny outfit och ett aningen mer dolt ansikte har Riot valt att binda upp karaktärens hår i en hästsvans.

Aviator har fått en ny byxfärg och mer fluff på jackan. Irelia ser ut som en sann pilot i sin nya outfit och splasharten är oerhört vacker med dess rustika känsla. Med en mer naturlig färg på kläderna står Irelias blåa svall i centrum, vilket utan tvekan känns helt rätt. Slutligen har vi Order of the Lotus, vilket är Irelias senaste skin. Detta betyder tyvärr också att det inte förändras speciellt mycket. Vad man kan se i splasharten är dock att hennes klänning fått lite mer glitter och en tiara har tillförts.

Vilken av de nya splashartsen ser bäst ut?

23 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..