×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Riot släpper teaser för Irelias rework

1
En första titt på Irelias rework är ute och lär komma till PBE-servern nästa vecka. Hon väntas gå live i patch 8.7 med ett nytt utseende och en ny backstory.
I november 2010 äntrade Irelia League of Legends för första gången och har sedan dess varit en klar favorit för spelarna. Nu, över sju år senare, får karaktären en komplett rework av Riot Games. I en teaser släppt via skaparnas sociala medier offentliggjordes hennes nya utseende och historia under fredagen. Eftersom Riot släpper teasern först nu innebär detta att hon inte lär gå live i samband med nästa veckas patch, utan kommer antagligen komma till PBE-servern istället för att sedan gå live i patchen därefter.

Om Irelias rework följer i förra årets spår då Urgot, Evelynn, Warwick och Galio gick igenom reworks väntas en roligare gameplay för spelarna. Riot har inte gått ut med någon vidare information kring hennes nya kit, utan som sagt bara en teaser-trailer för hur hennes utseende samt backstory förändras och musiken som kommer att ligga där man loggar in. I teasern berättar Irelia själv om hur hennes hemland förändrades när det blev attackerat av Noxus och att de överlevande nu är redo att slå tillbaka.

En första titt på Irelias rework släpptes via Riots Youtube

Musiken har en väldigt lugn start, men berättar en historia i sin höjning

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..