×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Faker dödshotad — säkerheten höjs av LCK

1
Polisen har inlett en utredning efter att någon spridit dödshot riktade mot esportlegendaren.
Säkerheten kring världens mest legendariska League of Legends-spelare Lee "Faker" Sang-hyeok har höjts efter att en person dödshotat spelaren. Det rapporterar nyhetssajten Dot Esports.

Enligt sajten ska den lokala polisen i Sydkoreas huvudstad Seoul ha inlett en utredning efter att dödshot riktade mot Faker cirkulerat på sociala medier. I inläggen uppges gärningsmannen ha skrivit att han ska "besöka T1:s sovsal och skära upp Fakers handled".

I ett inlägg på Twitter delar användaren horrang_dan en bild som han påstår visar en parkerad polisbil utanför T1:s kontor. Laget har själva bekräftat att det förekommit "fruktansvärda kommentarer" om spelaren och att man rapporterat händelsen till polisen.

Även den koreanska League of Legends-ligan LCK har kommenterat händelsen och skriver i ett uttalande att man kommer att höja säkerheten kring arenan där matcherna spelas.

Den senaste tiden har antalet knivdåd ökat i Sydkorea vilket fått som konsekvens att landets president Yoon Suk-yeol krävt att polisen ska vara mer vaksam för liknande dåd.

Artikelbild: Colin Young-Wolff/Riot Games
Videokälla: LCK/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..