×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Korea

Faker dödshotad — säkerheten höjs av LCK

1
Polisen har inlett en utredning efter att någon spridit dödshot riktade mot esportlegendaren.
Säkerheten kring världens mest legendariska League of Legends-spelare Lee "Faker" Sang-hyeok har höjts efter att en person dödshotat spelaren. Det rapporterar nyhetssajten Dot Esports.

Enligt sajten ska den lokala polisen i Sydkoreas huvudstad Seoul ha inlett en utredning efter att dödshot riktade mot Faker cirkulerat på sociala medier. I inläggen uppges gärningsmannen ha skrivit att han ska "besöka T1:s sovsal och skära upp Fakers handled".

I ett inlägg på Twitter delar användaren horrang_dan en bild som han påstår visar en parkerad polisbil utanför T1:s kontor. Laget har själva bekräftat att det förekommit "fruktansvärda kommentarer" om spelaren och att man rapporterat händelsen till polisen.

Även den koreanska League of Legends-ligan LCK har kommenterat händelsen och skriver i ett uttalande att man kommer att höja säkerheten kring arenan där matcherna spelas.

Den senaste tiden har antalet knivdåd ökat i Sydkorea vilket fått som konsekvens att landets president Yoon Suk-yeol krävt att polisen ska vara mer vaksam för liknande dåd.

Artikelbild: Colin Young-Wolff/Riot Games
Videokälla: LCK/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..