×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

League of Legends kopierar CS — kör samma system i Worlds som i Majors

1
För de som gillar både Leauge of Legends och Counter-Strike vet nu exakt hur gruppspelet av Worlds funkar.
I oktober är det dags för årets upplaga av Worlds. Detta året får också en stor förändring till hur gruppspelet spelas. Sedan 2013 har gruppspelet av turneringen spelats i ett dubbelt round robin-format. Detta innebär att alla lag möter varandra två gånger. Men detta förändras i år.

De kommer nu istället köra formatet som CS-Majors kört sedan Elague Major Atlanta 2017, swiss-systemet. Och precis som i CS kommer öppningsmatcherna att spelas i bäst-av-en. När du kan åka ut eller gå vidare så bäst-av-tre.

Detta har tagits emot med både ris och ros. Den största kritiken är precis som den är i CS-världen. Det är att alla matcher inte är bäst-av-tre. Många hyllar dock att det nu inte kan bli stökiga tiebreakers som det varit tidigare år.Artikelbild: Riot Games
Videokälla: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..