×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Proffsets imponerande bedrift — nådde topprank i fel spel på nolltid

0
Det räckte inte att vara bra på ett spel för Sneaky.
För League of Legends-fans är Zachary "Sneaky" Scuderi inget nytt namn. Det tidigare LoL-proffset är en av de mest framgångsrika AD-carrysen i Nordamerika efter hans många år tillsammans med Cloud9, där han fortfarande har en roll i organisationen.

Nu har han dock testat på League of Legends stora konkurrent, Dota 2. Detta har han också gjort bra. Han har lyckats ta sig upp till ranken Ancient 1 (3800-4000 mmr) på mindre än 300 matcher.

Sneaky brukade spela Dota 1 innan han blev proffs i League of Legends men det var längesen. Många har varit imponerade över prestationen då andra LoL-proffs ofta gett upp när de försökt sig på Dota.


Artikelbild: Riot Games

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..