×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Efter fansens trakasserier — topplaget vädjar om förändring: "Behöver förbereda sig i fred"

1
T1 ber fansen om att respektera spelarnas privatliv.
Koreanska topplaget T1 kände sig nyligen tvungna att gå ut med ett uttalande kring hur deras fans betett sig den senaste tiden. Uttalandet kommer efter att fler fans har väntat på T1-spelarna utanför lagets huvudkvarter, lagens hus, och LoL Park, LCK-lokalen i Seoul.

Fansen som väntar är oftast ute efter bilder eller autografer, men organisationen säger att detta är störande för spelarnas fokus, särskilt på dagar som de har matcher. Organisationen pekar även på de ökande Covid-19-fallen som en orsak till vädjandet, och ber fansen tänka på spelarnas säkerhet och privatliv.

Några fans hade också den 4:e och 14:e augusti ställt en liten lastbil utanför LoL Park med ett aggressiv meddelande skrivet på, riktat mot coacherna. T1:s superstjärna Sang-hyeok "Faker" Lee sympatiserade då med fansen, och sa att allt fansen gör gör de av kärlek, och att hela laget behöver anstränga sig mer för att besvara den kärleken.

Artikelbild: Lee Aiksoon/Riot Games
Videokälla: LEC/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..