×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Förra TSM-stjärnan sågar lata proffsspelare: "Spelar ingen roll om du mår skit"

1
Yiliang "Doublelift" Peng tycker att många LCS-spelare är för lata.
Riot hyllades tidigare i år då speltillverkaren släppte Champions Queue, ett alternativ till solo queue som bara är öppet för proffsspelare. I den första säsongen plockade Evil Geniuses-spelaren Joseph "jojopyun" Joon Pyun hem förstaplatsen och vann då 12 000 dollar (~112 000 kronor) för bedriften.

Det är dock inte alla proffsspelare som deltagit i Champions Queue-säsongen, något som den förre TSM-ikonen Yiliang "Doublelift" Peng reagerat kraftigt på.

Under sin stream förra veckan upptäckte Doublelift att flera av Dignitas spelare bara spelat ett par matcher i veckan i Champions Queue. Upptäckten fick 28-åringen att såga proffsspelare som inte lägger ned tiden som krävs för att bli bäst.

— Jag fattar inte vad som händer. Vad sysslar de med!? Jag har varit proffs i 10 år, jag vet vad folk kan göra efter träningen för att bli bättre, säger Doublelift.

— Du kan titta på replays, spela 1v1, 2v2 eller solo queue. Det är allt. Vad gör de efter träningen? Jag antar att de bara chillar och hänger med sina polare.

Doublelift fortsatte därefter sin rant och hänvisade till Golden Guardian-spelaren Kim "Olleh" Joo-sung som nyligen kallat LCS-spelare för lata.

— Det som är intressant med Ollehs inlägg är att i östländer finns det inga ursäkter. Det är bara att fucking spela. Det är en no-brainer. Det spelar ingen roll om du mår skit.

— Folk som tränar mycket är i regel bra. Det finns en korrelation mellan att träna och bli bättre.

Se Doublelift prata om Champions Queue i videon nedan:

Artikelbild: Pressbild/Riot Games
Videokälla: LCK/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..